Aan elke verandering gaat een keuze vooraf.
Bij het kiezen van een nieuwe richting is het van belang dat je weet waar je nu staat. Maar ook: Waar sta je eigenlijk voor? Wie ben je? Dit zijn vragen die gaan over je identiteit.

Mijn methode is gebaseerd op Co-Active-Coaching. Vragen die bij deze werkwijze horen zijn: Wat doe je? Wat wil je niet doen? Hoe wil je zijn? Hoe wil je niet zijn?

Het gaat om het aanboren van de eigen creativiteit om zo niet alleen je probleem op te lossen, maar vooral om je inzicht te geven. Het gaat dus verder. Mijn manier van samenwerken is gericht op de hele persoon.

Deze manier van samenwerken kan alleen als er sprake is van gelijkwaardigheid. Dit zorgt voor vertrouwen. Bovendien geeft vertrouwen ruimte voor humor die lucht geeft.

De dynamiek die ik in mijn coaching opzoek hangt samen met het verkennen van de randen van jouw comfortzone.

Mijn rol als coach is het de creativiteit en vindingrijkheid naar boven te halen die iedereen in zich heeft om op jouw vraag een antwoord te vinden.

Een antwoord dat ervoor zorgt dat er transformatie wordt uitgelokt.

Door mijn resultaatgedreven insteek zorgt dit voor een doeltreffende aanpak van de vraag waar jij nu voor staat en waar je echt verder mee kunt.

Ben je benieuwd naar wat een hoe dit er in de praktijk uitziet? Neem dan gerust eens contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

Voor vragen neemt u contact op met:

Dick Bijzet
Bel: 06 23 73 60 50
E-mail: info@dickbijzetcoaching.nl

Of vul het formulier in.

Dick Bijzet Coaching

BTW: NL108001064B01
KvK: 6723166