Ik werk in mijn coaching graag vanuit drijfveren. Die van mijzelf zijn: mijn gezin, racefietsen (vanaf de bank en vanaf het zadel), muziek luisteren, lezen en films kijken. Een leuk algemeen rijtje wat voor veel mensen kan opgaan. Maar wat zegt dit nu over mij? Wat zit daar achter?
Allereerst dat ik sta voor geborgenheid en gelijkwaardigheid in mijn relatie tot anderen. Verder ben ik resultaatgedreven, hou ik van creativiteit, humor en leer ik graag van de creativiteit van anderen. Dit alles maakt mij tot een analytische, humorvolle, resultaatgedreven, verbindende en creatieve coach.

Na jaren als coach te hebben gewerkt in het bedrijfsleven, werd het tijd om mijn vleugels uit te slaan. Mijn drive om mensen echt verder te helpen en blijvende resultaten te boeken kon ik niet op mijn manier neerzetten. Dus na jaren gecoacht te hebben in loondienst werd het tijd om dit op eigen kracht te gaan doen.

Ben je benieuwd naar wat een traject met mij je kan brengen? Neem dan eens contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

Voor vragen neemt u contact op met:

Dick Bijzet
Bel: 06 23 73 60 50
E-mail: info@dickbijzetcoaching.nl

Of vul het formulier in.

Dick Bijzet Coaching

BTW: NL108001064B01
KvK: 6723166

Dick